Näytteilleasettaja

NORDIA 2016 -näyttelyn kokoelmat on valittu.

Olemme lähettäneet niille näytteilleasettajille, joiden kokoelmat hyväksyttiin näyttelyyn, tiedon kehysmaksuista, Palmares-illallisesta sekä Jyväskylän kaupungin vastaanottotilaisuudesta.  Myös tieto hylätyistä kokoelmista on jo toimitettu  asianomaisille. Mikäli et ole saanut mitään tietoja kokoelmasi kohtalosta, ota pikaisesti yhteyttä näyttelytoimikuntaan.

Näytteilleasettaja saa kaksi vapaalippua näyttelyyn, yhden näyttelyluettelon ja yhden palkintoluettelon.

Ennakko-/lisäliput

Mikäli tarvitset lisää lippuja, voit tilata niitä 8 euron ennakkohintaan Matti Rannalta (matti.j.ranta (at) gmail.com). Matilta voit tilata myös näyttelyn omakuvamerkkejä ja erikoisleimakuoria.

Ohjelma ja näyttelyluettelo

Ohjeita kokoelman vakuuttamiseen

Näytteilleasettajat ovat itse vastuussa kokoelmansa vakuuttamisesta. Suomen Filatelistiliiton jäsenille on tarjolla Lähitapiolassa vakuutus näyttelyn vakuuttamista varten. Alla ohjeita kokoelman vakuuttamiseksi näyttelyn ja kuljetuksen ajaksi.

Kokoelman vakuuttaminen – kuljetusvakuutus kotoa – kotiin

Vakuutus kattaa kokoelman kuljetuksen, näyttelyssä olon ja kokoelman palautuksen. Ajallisesti lähetyspäivästä vastaanottopäivään.

Vakuutusehdot lyhyesti

 • Suomen Filatelistiliitolla on sopimus Lähitapiolan kanssa näyttelyiden kuljetusvakuutuksesta ja vakuutuksen numero on 339 – 0004745 – S
 • vakuutusmaksu on 0,24 % ilmoitetusta kokoelman markkinahinnasta
  eli vakuutuksen ottajan ilmoittamasta arvosta
  omavastuu on 200 €
 • Kokoelmasta pitää vakuutusta tehtäessä ilmoittaa seuraavat tiedot:
  – näyttelyn nimi
  – näyttelypaikka
  – lähtöpaikka
  – kuljetusväline
  – palautuspaikka
  – vakuutettava(t) kokoelma(t)

Jos haluaa tehdä vakuutuksen, tärkeintä on ilmoittaa virkailijalle vakuutuksen numero,
339 – 0004745 – S, sillä muuten eivät löydä vakuutusta. Voi olla parasta soittaa tai henkilökohtaisesti käydä vakuutusyhtiön konttorissa, sillä tämä vakuutusasia voi olla virkailijoille vaikea.

FEPA-lippu1
NORDIA 2016 -näyttelyllä on FEPA:n tunnustus.